onsdag 31. mars 2010

Hjerte-veske


Måtte bare prøve og lage denne søte lille hjerte-vesken som jeg fant da jeg tittet innom bloggen til Kirsten. Og så hadde jeg akkurat kjøpt meg punc fra Martha Stewart og da fikk jeg prøvd den også.
Den var litt krunglete og lage syntes jeg, men øvelse gjør mester, så det kommer sikkert flere av denne :-)

tirsdag 30. mars 2010

Bursdagskort til min nevø



Jeg får nok øve meg på å male med distress ink refil :-))
Nevøen min bor i Sverige, så drakten måtte jo bare bli blå og gul (fnis)
Motivet er fra Stampavie.

søndag 21. mars 2010

Konfirmasjonskort til tvillinger jente / gutt


Dette er to bestillingskort jeg har laget for en kollega. Hun har ønsket et kort til en gutt som sitter mye av tiden sin på pc. Fant denne pc'n på clipart. Motivet er fra Penny Black.


Stemplet husker jeg ikke hvor jeg har kjøpt. Ellers har jeg brukt Spellbinders ramme og Martha Stewart punsh, sommerfugl


Inni kortet har jeg laget en pengelomme. Og som alltid, funnet dikt på nettet som er så fine. Usikker på om jeg har lov og skrive av "magi" i og med at det er et stempel man får kjøpt, men har nå skrevet det selv på pc'n (tilgi meg)





onsdag 17. mars 2010

Et enkelt kort som passer å gi til en mann


Verken mer eller mindre, ganske så enkelt... Og så har jeg brukt stempelpute fra Versa Color 171 pinecone, som jeg bare er helt avhengig av. Men vanskelig å få tak i. Alle motivene er fra Kreativ hobby

søndag 14. mars 2010

kort til nyfødt jente




denne er helt lik den blå

Kort til nyfødt gutt


Ryddet i kortesker og fant denne body'en som jeg ikke husket at jeg hadde en gang. Måtte jo bli ferdig med dem. Kjekt å ha liggende hvis noen skulle finne på å få baby.

lørdag 13. mars 2010

Et lilla kort


Her gikk egentlig alt galt. Først med malingen, spesielt på lappene på buksa. Løste det med å klippe ut lapper som jeg limte på. Så ble spellbinders kantene stygge. Klippet de da bare bort :-) Så viste det seg at jeg ikke hadde nok papir til blomstene, så den store blomsten er egentlig bare halv :-) Og sånn ble resultatet. Motivet er fra Sarah Kay og blomstene er stanset ut med spellbinders.

torsdag 11. mars 2010

Sommerfuglkort



Fikk noen sommerfugler og en haug med perler fra en kollega (perlene var fra brudebuketten hennes). Og så hadde hun bursdag dagen etter. Da måtte det jo bare bli dette kortet :-)